15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Tânărul rănit în accidentul produs între Brebeni și Slatina, transferat cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală

- Advertisement -

Starea de sănătate a tânărului de 28 de ani, rănit în urma accidentului petrecut joi dimineața pe Drumul Județean 546, între comuna Brebeni, și municipiul Slatina, s-a înrăutățit, iar vineri după-amiaza, în jurul orei 17:00, acesta a fost transferat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Capitală.

Potrivit unor surse, starea pacientului este una gravă, fiind intubat, având leziuni la coloană și leziuni de organe interne, iar acesta a fost preluat de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Olt și transportat de la Spitalul Județean de Urgență Slatina până la Stadionul „1 Mai”, de unde a fost preluat de elicopter pentru a fi transferat la spitalul din București.

„Elicopterul SMURD București preia un pacient, în vârstă de 28 de ani, victima accidentului produs în data de 21 aprilie, pe DJ 546, între Slatina și Brebeni, pentru transfer la Spitalul «Bagdasar Arseni» București”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Tânărul de 28 de ani, originar din comuna Brebeni, era pasager în mașina care s-a răsturnat, joi dimineața, pe câmpul de la intrarea în municipiul Slatina. Din primele date, polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 33 de ani, tot din comuna Brebeni, care, în urma unei depășiri efectuate în trafic, nu s-a asigurat la revenirea pe banda sa de mers, a derapat, a părăsit drumul și s-a răsturnat pe câmp. Cei doi bărbați se duceau la serviciu în momentul producerii accidentului de circulație, lucrând într-una dintre societățile de pe platforma industrială a Slatinei.

 „Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin Serviciul 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, pe raza municipiului Slatina. Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, unde a fost găsit un singur autoturism avariat, un bărbat de 28 de ani, din comuna Brebeni, pasager dreapta faţă fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din comuna Brebeni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal în cauză și fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți