25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aglomerație pe drumurile către mare și munte. Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui

- Advertisement -

Românii au pornit spre mare și munte, așa că drumurile s-au aglomerat. Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență. Mai ales că sunt multe zone în care au fost impuse restricții.

Avem parte, în sfârșit, de soare și temperaturi ridicate, adică o vreme numai bună pentru ieșiri în aer liber. Și nu puțini sunt cei care ar vrea să plece la munte sau la mare, măcar pentru o zi. Din păcate, pe mulți îi descurajează drumul până acolo. Autostrada Soarelui s-a transformat în șantier. Până pe 27 mai, circulația este restricționată pentru lucrări de reabilitare. Pe drumul spre munte, chiar dacă nu se lucrează, aglomerația e nelipsită weekend de weekend.

Centrul Infotrafic anunță că sâmbătă dimineața se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, iar în unele zone s-au format coloane de mașini.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500 se circulă în coloană.

De asemenea, și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Polițiștii reamitesc că, până la finalul lunii mai, pe autostrada București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunță că a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Șoferii care încheie coloane de mașini ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți