17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alți 30 de olteni infectați cu noul Coronavirus. Duminică, o zi în care nu s-au mai raportat decese

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la 14.123 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit datelor comunicate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, doar în ultimele 24 de ore au fost 30 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus. În Olt avem și acum bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei confirmați cu noul Coronavirus, și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, în această zi oficialii de la Centru nu au mai anunțat decese.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost trei persoane reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 344 dintre cei 14.123 de olteni diagnosticați cu COVID-19 au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Duminică este o zi în care autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din județ confirmată cu infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Iar în privința incidenței cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie în scădere. În Olt aceasta este de 1,34 la mia de locuitori, situând astfel județul în scenariul verde. Rata de infectare a fost astfel în scădere față de ziua de sâmbătă, când a fost de 1,38.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți