Caracalean de 21 de ani, reținut pentru conducerea unui autoturism fără a avea permis. A comis fapta de trei ori

UPDATE: În cursul după-amiezii de luni, tânărul din Caracal, a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Băilești, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Știrea inițială: Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, a fost reținut în ziua de Florii de polițiștii din municipiul Băileşti, județul Dolj, fiind bănuit de comiterea a trei infracțiuni de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Polițiștii l-au oprit pentru control pe caracaleanul de 21 de ani, care stătea fără forme legale în Băilești și conducea un autoturism, pe strada Amza Pelea, din localitate.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Oamenii legii au mai stabilit faptul că tânărul ar mai fi condus un autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere, și în zilele de 27 martie şi 11 aprilie, anul acesta.

În urma probatoriului administrat, caracaleanul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<