20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sărbători de Paște mai liniștite pentru două familii din Slatina. Polițiștii olteni le-au oferit daruri tradiționale

- Advertisement -

Polițiștii olteni au oferit marți o mică bucurie pentru două familii din municipiul Slatina, cu posibilități financiare reduse, dar care reușesc să aibă totuși un trai cât de cât decent. Una dintre familii este de pensionari, în timp ce o alta este alăctuită doar dintr-un tată și cei patru copii ai săi pe care îi crește singur.

Oamenii legii s-au gândit la ei și le-au oferit produse tradiționale cu ocazia Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, ce se apropie cu pași repezi, darurile constând în produse alimentare, produse de igienă personală, iar copiii de care are grijă tatăl lor au primit și rechizite școlare.

„Sărbătorile sunt un prilej de a ne apropia de cei din jurul nostru, de a oferi, de a fi mai buni și de a ne îndrepta gândurile asupra celor mai puțin norocoși. Astăzi (marți n.r.), polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au demonstrat că, dincolo de uniformă și rigurozitatea aplicării legii, sunt sensibili la nevoile celor din jur. Polițiștii olteni au pregătit cadouri pe care le-au dăruit cu multă căldură sufletească, pentru ca două familii să se poată bucura de Sărbătorile Pascale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Membrii celor două familii slătinene au rămas surprinși de gestul polițiștilor olteni, care măcar acum, în apropierea Paștelui, pot să zâmbească mai mult. „Prin gestul făcut sperăm că am adus o rază de lumină în sufletele celor două familii pe care le-am vizitat astăzi. Cea mai mare răsplată a fost emoția care se citea pe fețele acestora. Le dorim sărbători cu sănătate și bucurii!”, a adăugat reprezentantul Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți