19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră în urma unor percheziții efectuate la Tia Mare

- Advertisement -

Aproximativ 6.000 de țigarete au fost confiscate luni de polițiștii de frontieră de la Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt, în urma a două descinderi efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia într-o localitate din sudul județului.

Polițiștii de frontieră au pus în aplicare cele două mandate de percheziție domiciliară în comuna olteană Tia Mare, iar în urma acestora s-au găsit aproximativ 6.000 țigarete de contrabandă, de diferite mărci, care urmau să fie comercializate pe piața neagră din zonă. „Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de aproximativ 4.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcției Regionale Vamale Craiova pentru stabilirea prejudiciului cauzat bugetului de stat”, se arată într-un comunicat remis de Poliția de Frontieră Olt.

O femeie, în vârstă de 54 de ani, din Tia Mare, este cercetată în prezent de oamenii legii, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de contrabandă. „Precizăm faptul că se derulează cercetări în cauză sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului Corabia, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun”, se mai arată în comunicat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți