14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

1,4 milioane de lei din bugetul Consiliului Județean pentru lăcașurile de cult din Olt

- Advertisement -

Aleșii județeni s-au întrunit joi în Sala Europa a Consiliului Județean Olt pentru a lua parte la ședința ordinară de la sfârșitul lunii aprilie, printre proiectele de hotărâre aprobate fiind și cel cu privire la Ghidului solicitantului pentru acordarea în anul 2021 a sprijinului financiar din bugetul CJ pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase din județ.

Marius Oprescu, șeful forului județean, a declarat că mănăstirilor și bisericilor le va fi alocată suma de 1,4 milioane lei, care urma să fie folosiți pentru derularea de proiecte de către lăcașurile de cult.  

„Avem 14 miliarde de lei vechi pentru culte anul acesta. Procedura va fi aceeași. În urma ședinței de CJ Olt afișăm public acest regulament, urmează o perioadă în care ei vor putea depune aceste proiecte și ulterior noi le aprobăm în Consiliul Județean. Li se vor da sumele și până la finalul anului ei trebuie să justifice aceste sume către CJ Olt”, a spus Marius Oprescu, președintele celei mai importante instituții administrative din județ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți