19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul care a luat la întrebări mai mulți copii din Slatina, identificat de polițiști și dus la audieri

- Advertisement -

Individul căutat după ce a abordat mai mulți copii în municipiul Slatina, în ultimele zile și mai multe locuri din urbe, printre care și locuri de joacă, pe care îi întreba de anume adrese și chiar îi punea să îl însoțească până la acestea, a fost identificat vineri de polițiști și dus la audieri cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, bărbatul este acuzat de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală.

„Persoana bănuită de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală a fost identificată și în prezent se află la sediul Poliției Municipiul Slatina pentru audieri”, a spus reprezentantul Poliției.

Bărbatul are vârsta de 39 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, și ar sta fără forme legale în comuna olteană Priseaca, unde ar fi venit împreună cu bunica lui și locuiesc împreună.

Numele său este Vasile Constantin și mai are antecedente penale, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Individul a fost prins după ce o fotografie a acestuia a apărut pe mai multe pagini de Facebook, iar unii internauți ar fi spus că acesta își face veacul prin zona Gării Slatina. După publicarea imaginii pe rețelele de socializare, acesta ar fi fost și recunoscut de una dintre fetele pe care le-a abordat, iar părinții ar fi recunoscut acest lucru jurnaliștilor locali. Faptele comise de bărbat au ieșit la iveală după ce o femeie a spus pe un grup de Facebook destinat mămicilor că fetița sa de 8 ani a fost luată la întrebări de acesta la un loc de joacă din Cartierul Steaua al Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți