19 cazuri de Coronavirus noi, raportate vineri în județul Olt. O zi fără decese

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, de la începutul pandemiei și până în prezent, bilanțul infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate în Olt este de 14.246. În ultima zi au fost diagnosticați cu COVID-19 alți 19 olteni și, totodată, continuăm să avem și pacienți internați în spital, reconfirmați cu boala. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai comunicat nici un deces.

Oficialii de la Centru au transmis că, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, șase persoane au fost reconfirmate pozitiv la testarea pentru depistarea infecției cu noul Coronavirus.

Iar din totalul de 14.246 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, sunt 357 care au încetat din viață, majoritatea acestora având însă și boli asociate. În ultimele 24 de ore nu s-a raportat niciunul dintre aceste decese.

Datele raportate de autoritățile centrale mai arată că incidența COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este în județul Olt de 1,15 cazuri la mia de locuitori și se află în scenariul verde. Rata de infectare a fost în ușoară scădere față de ziua trecută când era de 1,22 îmbolnăviri la o mie de persoane.

Situația infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 la această dată

14.246 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

19 cazuri noi

13.445 persoane vindecate

109 persoane internate

18 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene

335 persoane aflate în izolare la domiciliu

439 persoane aflate în carantinare la domiciliu

53.755 teste efectuate de la începutul pandemiei, 189 fiind realizate în ultima zi

357 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<