17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă serie de bilete de tratament pot intra în posesia beneficiarilor olteni începând de miercuri

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat deja la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din a patra a anului 2021, care sunt disponibile începând de miercuri, 5 mai. Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ au la dispoziție aproape o sută de bilete la băi, acestea fiind vacante în stațiuni balneare de la munte, dar și de pe litoralul românesc.

Mai exact, lista cuprinde 95 de bilete de tratament disponibile atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an, cât și în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA.

Biletele au data de plecare în stațiune începând de sâmbătă, 8 mai, și până marți, 11 mai, și sunt repartizate astfel: 12 în Amara, 21 în Bala, patru în Buziaș, patru în Călimănești, trei în Covasna, două în Eforie Nord, șase în Felix, patru în Herculane, două în Mangalia, 17 în Olănești, patru în Pucioasa, cinci în Căciulata, două în Sovata, două în Slănic Prahova, două în Techirghiol, două în Saturn și trei în Neptun. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 5 mai 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți