12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Fluxurile de vaccinare anti COVID-19 cu AstraZeneca se transformă în fluxuri Pfizer-BioNTech

- Advertisement -

În centrele de vaccinare unde până acum era administrat produsul biologic AstraZeneca împotriva noului Coronavirus, atât prima doză, cât și rapelul, de sâmbătă acestea se vor transforma în fluxuri unde se va realiza vaccinul de la Pfizer-BioNTech. În acestea se va administra în continuare vaccinul AstraZeneca, însă doar persoanelor care mai au de primit cea de-a doua două a produsului biologic.   

„Începând cu data de 8 mai, toate fluxurile COVID-19 vaccin AstraZeneca se transformă în fluxuri Pfizer-BioNTech. Centrele de vaccinare care în etapa actuală se vor transforma, vor funcționa cu două tipuri de vaccin: Pfizer-BioNTech (prima doză n.r.) și COVID-19 vaccin AstraZeneca (doza a doua n.r.)”, au transmis specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt.

Până în prezent, sunt 9.058 de persoane din județul Olt vaccinate cu produsul biologic AstraZeneca, la 5.737 fiind administrată prima doză, iar la 3.321 și rapelul.

La această dată, centrele de vaccinare în care este administrat produsul bilogic AstraZeneca sunt: Centrul de vaccinare Balș – subsol Primăria orașului Balș, vaccinare modular; Centrul 2 P de la Batalionul 325 Artilerie „Alutus” Caracal și Centrul 2 de la fostul Colegiu Național Agricol „Carol I” Slatina, situat la etajul 1 – Cancelarie.     

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți