15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se deschid centre de vaccinare și în comunele din Olt. La Cungrea se vaccinează de luni, produsul administrat fiind cel de la Pfizer

- Advertisement -

Cei care nu au reușit până acum să se programeze și chiar să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2 au posibilitatea ca de săptămâna viitoare să se vaccineze gratuit, de data aceasta în localități rurale, dar și altele urbane, din județul Olt, echipe mobile urmând a administra produsul biologic de la Pfizer-BioNTech. Una dintre administrațiile publice locale a făcut public acest lucru pe pagina de socializare Facebook, fiind vorba despre cea din Cungrea. Potrivit unor surse oficiale, tot de săptămâna viitoare se va deschide centru de vaccinare și la Crâmpoia, iar începând cu data de 17 mai sunt deschise centre similare și în alte peste zece localități, dar se ia în calcul și deschiderea de centre drive-thrue.   

La Cungrea vaccinarea va fi făcută în sala de sport a Școlii Gimnaziale din localitate.

„Foarte important! Săptămâna viitoare, între orele 09:00 – 17:00, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Cungrea, toate persoanele doritoare se pot vaccina gratuit și fără programare, cu vaccinul anti COVID-19. Serul folosit este Pfizer! Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a reveni cât mai curând la normalitate. Pentru relații suplimentare puteți lua legătura cu domnul primar Vlad Cosmin, la telefon 0762.207.225”, se arată într-o postare de pe Facebook a reprezentanților Primăriei Cungrea.

Pe lângă centrul de la Cungrea, de săptămâna viitoare va funcționa un centru similar și în Crâmpoia. Din 17 mai se vor deschide centre similare și în alte 12 comune oltene, precum și în orașul Piatra Olt. De asemenea, autoritățile plănuiesc să deschidă și centre drive-thrue, acestea urmând a funcționa, cel mai probabil, în municipiul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți