14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Icoana, amendat de polițiști după ce a fost prins că transporta ilegal cu o autoutilitară 3.000 de litri de țiței

- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Icoana, a fost amendat cu 2.000 de lei, după ce polițiștii din orașul Potcoava l-au depistat în trafic că transporta ilegal, cu o autoutilitară, 3.000 de litri de țiței.

Infracțiunea a fost constatată vineri dimineață, în jurul orei 08:30, în timp ce oamenii legii acționau pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

„Polițiștii Poliției Potcoava au depistat în trafic, în orașul Potcoava, un bărbat de 28 de ani, din comuna Icoana, care transporta cu o utilitară produse petroliere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul transporta 3.000 de litri de ţiţei fără a deține documente de însoțire a mărfii, conform prevederilor legale în vigoare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au sancționat contravențional tânărul din Icoana cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 271/2000, privind regimul activităților de transport, comercializare și recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului, etanului lichid, benzinei, motorinei și altor produse petroliere. De asemenea, cantitatea de 3.000 de litri a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți