12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 58 de ani, din Deveselu, arestat după ce a abuzat sexual o copilă de 14 ani

- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Deveselu, a fost arestat vineri de magistrații Judecătoriei Caracal, fiind acuzat că a agresat sexual o fată de 14 ani, din aceeași localitate. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Deveselu l-au reținut cu o zi înainte, iar fapta a fost comisă de acesta miercuri, 5 mai.

Oamenii legii au efectuat mai multe cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, care este patron al unui magazin din Deveselu, a mai avut și anul trecut acte sexuale tot cu o minoră din localitate, în vârstă de 12 ani la acea dată.

De data aceasta fratele adolescentei de 14 ani a fost cel care a apelat Serviciul Unic Apelul de Urgență 112.

„La data de 5 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, ar fi agresată sexual de către un bărbat, din aceeași localitate. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din Deveselu a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra fetei de 14 ani. Totodată, în urma extinderii cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că în cursul anului 2020, același bărbat ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra unei alte minore din localitate”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii l-au reținut joi pe bărbatul din Deveselu, pentru 24 de ore. Ziua următoare, respectiv vineri, 7 mai, acesta a fost prezentat magistraților Judecătoriei Caracal care au dispus în cazul său arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Olteanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți