8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Vădastra, arestat pentru comiterea unui viol. Victima, mai în vârstă cu 20 de ani decât el

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Vădastra, a fost arestat sâmbătă de magistrații Judecătoriei Corabia, fiind acuzat de săvârșirea unei fapte de viol, victima având mai mult cu 20 de ani decât el.  

Chiar femeia care a fost violată, în vârstă de 59 de ani, a fost cea care a sesizat Poliția cu privire la cele întâmplate, aceasta trezindu-se cu bărbatul peste ea în casă în noaptea de 6 spre 7 mai, în jurul orei 05:00. Inițial, victima nu a putut să dea prea multe detalii depre autorul faptei, doar că este din aceeași localitate cu ea.

„La data de 7 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie, din comuna Vădastra, ar fi fost violată de un tânăr din aceeasi localitate. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Vișina bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol a fost identificat, iar în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză aceasta a fost reținut pentru 24 de ore”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Bărbatul a fost prezentat sâmbătă după-amiază magistraților Judecătoriei Corabia, care au admis propunerea de arestare preventivă a procurorilor Parchetului din orașul de la malul Dunării, pe numele său fiind emis mandat pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definități și poate fi contestată, însă până în cursul serii de sâmbătă acest lucru nu s-a întâmplat. În prezent, acesta se află încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți