7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două botezuri, dar și alte trei petreceri private, întrerupte de polițiști în două zile

- Advertisement -

Polițiștii olteni, împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști locali, sub autoritatea Prefecturii, au continuat și în acest sfârșit de săptămână să desfășoare mai multe acțiuni în cadrul cărora s-a verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55 din anul 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre acestea fiind și cele impuse în contextul stării de alertă. Astfel, numai în două zile forțele de ordine au oprit două botezuri și alte trei petreceri private, în urma cărora s-au aplicat mai multe amenzi organizatorilor, dar și unor dintre participanți.

Sâmbătă, în jurul orei 23.00, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și cei din cadrul Poliției municipiului Slatina au constatat faptul că în incinta unui restaurant din localitate se desfășoară un eveniment privat. Polițiștii au întrerupt cheful și au sancționat contravențional organizatorul cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

În aceeași seară, în urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești a reieșit faptul că la locuința unui bărbat din comuna Voineasa a fost organizat un botez la care au participat 15 persoane.  Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost amendat cu 500 de lei.

Duminică după-amiază, în urma unei sesizări directe cu privire la organizarea unui eveniment privat în comuna Grădinari, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa s-au deplasat la fața locului și au constatat că aspectele semnalate se confirmă, aplicând trei sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Drăgănești Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un cartier din oraș este organizat un botez la care participă mai multe persoane. Polițiștii au întrerupt petrecerea și au sancționat organizatorul cu amendă în valoare de 2.000 lei.

Și duminică seară, în jurul orei 22:00, o altă petrecere privată, la care participau aproximativ 20 de persoane, a fost întreruptă de polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava, organizatorul acesteia fiind sancționat contravențional.

Oamenii legii continuă să recomande tuturor locuitorilor județului Olt să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți