13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă 22 de olteni pozitivi la infecția cu virusul SARS-CoV-2. A doua zi consecutivă fără decese

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat alte 22 de îmbolnăviri noi cu COVID-19, iar de la începutul pandemiei și până la această dată bilanțul total al cazurilor a ajuns la 14.389 în județul Olt. În afară de aceste îmbolnăviri, avem și acum bolnavi internați în spital care retestați pozitiv la SARS-CoV-2. Luni nu a mai fost comunicat niciun deces nou din cauza infecției cu virusul ucigaș.

Distinct de cazurile nou confirmate, oficialii de la Centru raportează că în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore a fost o singură persoană reconfirmată pozitiv la noul Coronavirus.

Totodată, din totalul celor 14.389 de olteni diagnosticați cu infecția SARS-CoV-2, sunt 367 care au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora sufereau și de probleme de sănătate grave. Din fericire, prima zi a săptămânii a fost cea de-a doua zi consecutivă în care autoritățile centrale nu au mai raportat decese din cauza infecției cu virusul.  

Iar în acest moment, incidența COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este în Olt de 0,58 la mia de locuitori, județul aflându-se în scenariul verde. Potrivit datelor oficiale, rata de infectare a continuat să scadă în această ultimă zi.

Situația epidemiologică la zi

14.389 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
22 cazuri noi
13.786 persoane vindecate
52 persoane internate
14 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene
184 persoane aflate în izolare la domiciliu
248 Persoane aflate în carantinare la domiciliu
55.802 teste efectuate de la începutul pandemiei
367 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți