Se redeschide bazinul de înot din Slatina. Publicul are acces începând de miercuri

După o lungă pauză în care Bazinul Didactic de Înot din municipiul Slatina nu a fost deschis pentru public, având în vedere măsurile impuse în timpul stării de alertă în contextual actual al pandemiei COVID-19, începând de miercuri, 12 mai, acesta își reîncepe activitatea.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina care au spus că redeschiderea bazinului de înot se va face cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară impuse în această perioadă.

Potrivit CSM Slatina, în perioada 12 mai – 12 iulie, au prioritate copiii care dețin abonamente achitate din anul 2020. „La intrarea în bazinul acoperit de înot, fiecare persoană trebuie să completeze o declarație epidemiologică pe propria răspundere și o declarație pentru procesarea datelor personale. De asemenea, la intrarea în incintă, se va lua temperatura fiecărei persoane”, se precizează într-un comunicat remis de CSM.

Sursa citată mai arată că bazinul de înot din Slatina va fi deschis atâta timp cât incidenta cazurilor active de Coronavirus se menține scăzută în municipiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<