10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sechestru pe bunuri de peste un milion de lei ce aparțin unei societăți de construcții din Slatina implicată într-un dosar de evaziune fiscală

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au supus sechestrului bunuri de peste un milion de lei, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Bunurile, respectiv două imobile și șase vehicule, aparțineau unei firme slătinene.

Sechestrul s-a pus în urma continuării cercetărilor penale în dosarul de evaziune în care este implicată societatea de construcții din Slatina, transmit reprezentanții IPJ Olt.

„La data de 10 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au instituit măsura asiguratorie a sechestrului asupra a două imobile și șase autovehicule, în valoare totală de 1.257.274 de lei, bunuri ce aparțin unei societăți comerciale din municipiul Slatina. Administratorul societății respective este bănuit că ar fi înregistrat achiziții fictive de materiale de construcții de la mai multe societăți comerciale tip fantomă, cu scopul de a diminua obligațiile de plată către bugetul de stat,  sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit și a TVA-ului cu suma de 1.257.274 de lei”, precizează Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

Infracțiunile au fost comise în perioada anilor 2010 – 2013.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți