6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina va avea centru de vaccinare împotriva COVID, de tip drive-through, în Parcul Tineretului

- Advertisement -

După ce la nivelul țării, în ultimele zile, au funcționat mai multe centre de vaccinare anti COVID-19 de tip drive-thru, foarte multe persoane prezentându-se la acestea pentru a se imuniza, și la nivelul municipiului Slatina va funcționa un astfel de centru. Primăria a luat decizia de a-l amenaja în Parcul Tineretului și se așteaptă a fi deschis la finele acestei săptămâni, accesul persoanelor cu autoturismele în zonă fiind unul facil. Pur și simplu, șoferii vor intra cu autovehiculele din strada Artileriei cu ieșire pe strada Tunari.

Centrul ar urma să funcționeze de vineri, în fiecare după-amiază, pe parcursul întregii săptămâni, potrivit primarului Emil Moț aici fiind organizate două fluxuri de vaccinare.   

„Vom avea organizate două fluxuri de vaccinare în centrul drive-through împotriva COVID de la Parcul Tineretului. El va fi deschis după-amiază, de la ora 14:00 sau 15:00, în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în week-end, și va funcționa timp de trei luni. Mașinile vor intra de pe strada Artileriei, sens unic, și vor ieși pe strada Tunari”, a declarat edilul Moț. Potrivit autorităților produsele biologice care vor fi folosite la vaccinare sunt Pfizer-BioNTech și Janssen (Johnson&Johnson).

Detaliile despre modul în care acest centru drive-thru din Parcul Tineretului va funcționa sunt stabilite la ora actuală de reprezentanții Primăriei Slatina, împreună cu cei ai Prefecturii Olt, programul de lucru fiind comunicat ulterior, având în vedere și disponibilitatea pe care o au medicii, și nu doar ei.

Toate persoanele care se află într-o mașină se pot vaccina, nu doar conducătorul auto, acestea trebuind să prezinte doar actul de identitate, fără a mai avea nevoie de programare. Persoanele care se vor imuniza primesc automat și certificatul de vaccinare, documentul fiind eliberat în cadrul unui birou care va fi amenajat de Primăria Slatina în Parcul Tineretului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți