22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tamponare cu patru mașini pe DN 65 – E 574, la ieșire din Slatina spre Pitești

- Advertisement -

O tamponare în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc, miercuri după-amiaza, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești. Mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat la fața locului, însă din cele cinci persoane care erau în vehicule doar una singură a avut nevoie de acordarea primului ajutor, refuzând transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Pompieri de la Detașamentul Slatina al ISU Olt au acționat la fața locului.

„La locul accidentului, au intervenit o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, de la Detașamentul Slatina. Au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau cinci persoane, iar una singură a fost asistată la fața locului, cu atac de panică, care a refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În urma carambolului, traficul în zonă a început să se desfășoare cu dificultate. „Este un accident fără victime. Colegii sunt la fața locului urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să ia masurile legale”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Având în vedere că este vorba doar despre o tamponare, în urma căreia s-au înregistrat doar pagube materiale, șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier se va alege, cel mai probabil, cu sancțiune contravențională.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți