12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Continuă să se asfalteze DN 65 – E 574, în zona Valea Mare. Traficul se desfășoară cu dificultate

- Advertisement -

Lucrările de asfaltare de pe Drumul Național 65 – European 574, între municipiul Slatina și comuna Valea Mare, sunt în plină desfășurare, motiv pentru care și joi se va circula cu dificultate pe acest tronson de drum.

Potrivit datelor oficiale ale Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, până joi seară, la ora 18:00, pe sensul de mers Slatina spre Pitești, vor avea loc lucrări.

„Astăzi (joi n.r.), până în jurul orei 18:00, între kilometrul 54 + 000 metri – kilometrul 56 + 200 metri, pe sensul de mers Slatina – Pitești, în afara localității Valea Mare, se efectuează lucrări de întretinere a părții carosabile, semnalizate cu piloți la dirijare. Restricţiile sunt semnalizate, conducătorii auto fiind sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie”, informează Centrul InfoTrafic.

Lucrările de asfaltare ale DN 65 – E 574 au fost demarate în urmă cu câteva zile din zona Cărbunaru, dintre satul Jitaru, orașul Scornicești, și vor continua și în perioada următoare, potrivit reprezentanților Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt acestea urmând a fi finalizate undeva spre orașul Balș, undeva în zona Pădurii Saru.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți