Un botez cu 90 de participanți, oprit de polițiști la Caracal. S-au dat amenzi de aproape 50.000 de lei

Organizatorul unui eveniment privat, respectiv un botez care avea loc într-o locație de pe strada Rahovei, din municipiul Caracal, 24 din totalul de 90 de persoane participante, majoritatea de etnie romă, dar și muzicanții, s-au ales cu amenzi de aproape 50.000 de lei, după ce acesta a fost întrerupt de polițiștii din localitate.

Joi, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost cei care s-au sesizat din oficiu cu privire la petrecerea privată ce avea loc pe strada din localitate.

„La fața locului a fost identificat organizatorul, un bărbat de 35 de ani, din localitate, precum și 90 de persoane, participanți, petrecerea fiind oprită de polițiști, la fața locului rămânând doar membrii familiei. Organizatorul, muzicanții și 24 de participanți la botez au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55 si anul 2020,valoarea amenzilor fiind de 48.000 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai transmite că este important ca fiecare dintre locuitorii județului să aibă un comportament responsabil, să conștientizeze că acțiunile acestora îi pot afecta pe ceilalți și să respecte deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. „Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Sursă foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<