18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alți 17 olteni pozitivați cu virusul SARS-CoV-2. Niciun deces comunicat marți

- Advertisement -

Județul Olt are deja 14.484 de persoane diagnosticate cu infecția COVID-19 de la începutul pandemiei, potrivit cifrelor anunțate marți de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. Numai în ultimele 24 de ore au fost comunicate 17 dintre aceste îmbolnăviri, iar oficialii de la Centru au anunțat din nou persoane internate în spital cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea virusului SARS-CoV-2. Din fericire, nu s-a mai raportat niciun deces nou.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în unitățile medicale din județ, în ultima zi au fost trei persoane reconfirmate pozitiv cu noul Coronavirus. 

Iar din totalul de 14.484 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, sunt 375 care au pierdut lupta cu boala, însă majoritatea dintre aceștia aveau și boli asociate grave. Niciunul dintre decesele acestora nu a fost comunicat marți.

Statisticile oficiale ale autorităților centrale mai arată că incidența COVID-19, cumulată la 14 zile, este în Olt de 0,47 la mia de locuitori, județul fiind în scenariul verde. În 24 de ore rata de infectare a înregistrat o ușoară creștere față de ziua anterioră când a fost de 0,45.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți