18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni recrutează tineri din județ pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne

- Advertisement -

Angajații Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au început activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior și postliceal ale Ministerului Apărării Naționale și Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, acestea realizând formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2021. Recrutarea tinerilor care vor să urmează o astfel de unitate de învățământ va avea loc până luni, 24 mai.

Astfel, jandarmii olteni recrutează candidaţi pentru învățământ superior (ofițeri) – studii universitare de licență, învățământ cu frecvență: Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” București (3 ani) – Facultatea de Comandă și Stat Major; Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu (3 sau 4 ani), Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” Bucureşti (4 ani); Institutul Medico-Militar București (6 ani); Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov (3 ani); Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa (4 ani) și învățământ postliceal (maiștri militari) – învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani: Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu; Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc; Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa; Şcoala Militară de Maiştri Militari și Subofițeri de Logistică.

„Detalii privind Admiterea 2021 – îndeplinirea condiţiilor, a criteriilor specifice, probele de admitere, tematica şi bibliografia de concurs, graficul/calendarul desfăşurării concursului pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior/unităţile de învăţământ postliceal ale MApN, precum şi alte elemente de interes pentru candidaţi sunt publicate pe site-ul fiecărei instituţii de învăţământ, precum și pe adresa http://www.jandarmeriaolt.ro/anunturi.htm. Relaţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, adresa: strada Cazărmii, nr. 40 – Serviciul Resurse Umane, telefon: 0249.437.901 sau 0249.437.904, interioare 24.535, 24.558 sau pe adresa de e-mail: ijjolt@jandarmeriaolt.ro”, se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Olt.

Înscrierea se realizează la sediul IJJ Olt, din municipiul Slatina, strada Cazărmii, nr. 40, începând cu data de 13 mai și până pe 24 mai, în intervalul orar 09:00 – 11:00. Depunerea dosarelor de candidat se realizează la sediul Jandarmeriei Olt, în perioada 13 mai – 15 iunie, în intervalul orar 13:00 – 15:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți