15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Caracal organizează tombolă la maratonul vaccinării anti COVID, în cadrul căreia se oferă o sută de bilete gratuite la teatru

- Advertisement -

Primăria municipiului Caracal lansează în perioada 21 – 23 mai, la Teatrul Național „Ștefan Iordache”, maratonul vaccinării împotriva noului Coronavirus, pentru a da posibilitatea cât mai multor cetățeni să se vaccineze fără programare. În cadrul evenimentului autoritățile locale vor organiza și o tombolă, pentru a oferi o sută de bilete gratuite la teatru, spectacolul care va fi pus în scenă fiind „Sunt un orb” în care joacă actorul Horațiu Mălăele.  

Sunt trei fluxuri de vaccinare și peste 5.000 de doze pregătite a fi administrate în cele trei zile ale maratonului.

„Din data de 21 mai, începând cu ora 16:00, și până în data de 23 mai, ora 16:00, vor fi disponibile trei fluxuri de vaccinare și peste 5.000 de doze de vaccin pentru imunizarea caracalenilor care doresc să se protejeze împotriva COVID. Cetățenii ce vor alege să se vaccineze în cadrul campaniei vor putea participa la o tombolă constând în acordarea a 100 de bilete gratuite la spectacolul «Sunt un orb», susținut de marele actor Horațiu Mălăele, în data de 30 mai, la Teatrul Național Caracal. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Caracal.

Inițiativa este un simbol al dorinței administrației locale, și nu numai, de a reveni la viața dinaintea pandemiei, la organizarea și participarea la evenimente culturale, care erau o obișnuință pentru noi toți.

„Primăria Caracal a încurajat întotdeauna demersurile de vaccinare a unui număr cât mai mare de cetățeni. În acest sens, încă din a doua jumătate a lunii ianuarie, 18 ianuarie, am deschis pentru comunitatea caracaleană primul Centru de vaccinare, în Clădirea Administrativă din Parcul «Constantin Poroineanu». Am început atunci lungul drum spre revenirea la normalitate, la viața noastră dinainte de pandemia de COVID-19. Medici, asistente și registratori s-au înscris într-o cursă în care au fost vaccinate până în prezent peste 16.000 de persoane. Din data de 1 februarie funcționează și o echipă mobilă. Mulțumim caracalenilor care au înțeles că numai prin vaccinare putem reveni la o viață normală”, au adăugat reprezentanții primăriei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți