2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

„Vaccinează-te la tine acasă”, campania desfășurată săptămâna aceasta în comuna Ianca

- Advertisement -

Primăria comunei Ianca a lansat de luni, 17 mai, campania „Vaccinează-te la tine acasă”, inițiativă ce are drept scop sprijinirea cetățenilor localității riverane Dunării, și nu numai, în vederea vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, în localitatea de domiciliu.

Autoritățile locale transmit că se poate vaccina orice persoană care are peste 18 ani împliniți, serul care va fi administrat fiind cel de la Pfizer.

„Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani se poate vaccina, săptămâna aceasta, la centrul de vaccinare din incinta Cortului de Evenimente Ianca, administrarea vaccinului Pfizer-BioNTech fiind făcută de către o echipă mobilă a Centrului de vaccinare Corabia. Intervalul de vaccinare pentru prima doză este 17 – 21 mai, iar pentru a doua doză (rapel) 7 – 11 iunie 2021”, precizează administrația locală din Ianca.

Vaccinările se pot face în baza unor înscrieri astfel: telefon 0249.537.005, e-mail: c_ianca@yahoo.com; sediul Primăriei comunei Ianca – Compartiment Asistență Socială (Elvis Petrianu – 0769.004.160, Daniela Grămadă – 0768.814.200); asistent medical comunitar Marilena Drăghiciu-Țoc – 0763.695.639.

Centrul de vaccinare împotriva noului Coronavirus de la Ianca este unul dintre cele 16 centre în care sunt realizate imunizări de echipe mobile. Dacă săptămâna trecută s-au deschis cele din Cungrea și Crâmpoia, săptămâna aceasta au fost inaugurate și cele din Osica de Sus, Ianca, Mihăești, lancu Jianu și Movileni, în următoarea perioadă devenind funcționale și cele din Brastavățu, Scărișoara, Fărcașele, Piatra Olt, Tia Mare, Dobrosloveni, Izbiceni, Vădăstrița și Vulpeni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți