12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescent de 15 ani, din Iancu Jianu, dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis

- Advertisement -

Polițiștii au continuat și în ultimele ore să acționeze pe drumurile publice din județ pentru siguranța participanților la traficul rutier. Iar în urma misiunilor din trafic trei tineri au fost prinși pe picior greșit, pe numele lor fiind întocmite dosare penale pentru diverse abateri comise la regimul circulației. Printre ei a fost și un adolescent de 15 ani, din Iancu Jianu, depistat la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere.  

Infracțiunea comisă de acesta a fost constatată marți seară, în jurul orei 19:45. Pe strada Târgului, din comuna Iancu Jianu, a fost depistat minorul de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în noaptea de luni spre marți, la ora 02:05, pe Drumul Judeţean 542, din comuna Redea, a fost oprit în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Dobroteşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea o mașină fără a avea permis auto. În ambele situații, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Și în dimineața zilei de marți, în jurul orei 10:00, pe strada Primăverii, din municipiului Slatina, a fost depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce vehicule. Pe numele său a fost întocmit, de asemenea, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți