21.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic într-un apartament dintr-un bloc din Slatina. 17 persoane evacuate, proprietara transportată la spital

- Advertisement -

Intervenție în forță, miercuri dimineață, a pompierilor de la Detașamentul Slatina al Inspectoratului pentru Situații de urgență Olt pentru a stinge incendiul izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Tunari, din municipiul Slatina. Flăcările au distrus totul în calea lor, iar 17 persoane, dintre care cinci copii, au fost evacuați. Proprietara locuinței, cunoscută cu afecțiuni psihice, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Incendiul a izbucnit undeva în jurul orei 05:00, iar la fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijinul pompierilor acționând și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„La sosirea primelor echipaje, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Proprietara imobilului, cunoscută cu probleme psihice, a fost preluată de o ambulanță, conștientă, fără urme vizibile de traumă și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Din cauza fumului degajat pe casa scării, cinci minori și 12 adulți au fost evacuați din apartamente, aceștia revenind în locuințe după mai bine de o oră și jumătate”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

În urma incendiului, apartamentul și bunurile din acesta au ars în totalitate, iar cauza probabilă a izbucnirii focului a fost a lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți