23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

O sută de bilete de tratament, puse la dispoziție beneficiarilor din Olt în stațiuni balneare de la munte sau mare

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat deja la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din cea de-a șasea serie din anul 2021. Sunt nu mai puțin de o sută de bilete puse la dispoziție atât în stațiuni montane, cât și în stațiuni de pe litoralul românesc, iar cele mai multe sunt în stațiunea Băile Olănești.

Biletele sunt disponibile în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA, dar și în spațiile de cazare cu care Casa Națională de Pensii Publice are încheiate contracte. Biletele au data de plecare în stațiunile balneare de la munte sau Marea Neagră în perioada 9 – 12 iunie și sunt repartizate astfel: șase în Amara, unul în Bala, unul în Buziaș, opt în Căciulata, patru în Călimănești, șapte în Covasna, opt în Eforie Nord, șase în Felix, șapte în Govora, zece în Herculane, două în Mangalia, unul în Neptun, 29 în Olănești, unul în Pucioasa, șapte în Saturn și două în Techirghiol. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 2 iunie, inclusiv, iar beneficiarilor de pe diagrama care nu ridică biletele le vor fi anulate alocările, iar acestea devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu.

Biletele la băi rămase disponibile se vor afișa în data de 4 iunie și se vor vinde trei zile mai târziu, pe 7 iunie 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți