Start maratonului vaccinării anti COVID-19 la Teatrul Național Caracal

Teatrul Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal este de vineri după-amiază locul de desfășurare a maratonului vaccinării împotriva noului Coronavirus. Vor fi trei zile în care caracalenii, și nu doar ei, se vor putea vaccina, serurile care se administrează fiind Pfizer-BioNTech și Janssen (Johnson&Johnson), a anunțat prefectul Florin Homorean, prezent la inaugurarea centrului amenajat în teatru.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că cetățenii nu au nevoie de programare și trebuie să aibă asupra lor doar actul de identitate.

„Astăzi (vineri n. r.), la ora 16:00, la Teatrul Național din Caracal a demarat maratonul vaccinării <<Împreună se poate reveni la normalitate!>>. Vaccinare non-stop cu vaccinurile Pfizer și Johnson&Johnson în perioada 21 – 23 mai 2021, fără programare prealabilă. O ocazie de a asista la această unică «piesă de teatru» în care actorii principali sunt cetățenii responsabili care au decis sa se vaccineze”, a spus prefectul Florin Homorean.

În cadrul maratonului vaccinării, Primăria Caracal organizează și o tombolă, pentru a oferi o sută de bilete gratuite la teatru, spectacolul care va fi pus în scenă fiind „Sunt un orb”, din data de 30 mai, în care joacă marele actor Horațiu Mălăele.  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<