13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Start maratonului vaccinării anti COVID-19 la Teatrul Național Caracal

- Advertisement -

Teatrul Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal este de vineri după-amiază locul de desfășurare a maratonului vaccinării împotriva noului Coronavirus. Vor fi trei zile în care caracalenii, și nu doar ei, se vor putea vaccina, serurile care se administrează fiind Pfizer-BioNTech și Janssen (Johnson&Johnson), a anunțat prefectul Florin Homorean, prezent la inaugurarea centrului amenajat în teatru.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că cetățenii nu au nevoie de programare și trebuie să aibă asupra lor doar actul de identitate.

„Astăzi (vineri n. r.), la ora 16:00, la Teatrul Național din Caracal a demarat maratonul vaccinării <<Împreună se poate reveni la normalitate!>>. Vaccinare non-stop cu vaccinurile Pfizer și Johnson&Johnson în perioada 21 – 23 mai 2021, fără programare prealabilă. O ocazie de a asista la această unică «piesă de teatru» în care actorii principali sunt cetățenii responsabili care au decis sa se vaccineze”, a spus prefectul Florin Homorean.

În cadrul maratonului vaccinării, Primăria Caracal organizează și o tombolă, pentru a oferi o sută de bilete gratuite la teatru, spectacolul care va fi pus în scenă fiind „Sunt un orb”, din data de 30 mai, în care joacă marele actor Horațiu Mălăele.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți