11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru persoane rănite într-un accident produs la ieșire din Slatina spre Pitești. Trei autoturisme implicate

- Advertisement -

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc duminică seara pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii.  

Evenimentul a fost anunțat prin apelul de urgență 112, în jurul orei 19:00, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de salvatori, dar și echipaje ale Poliției Rutiere Olt.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului unde au găsit trei autoturisme avariate, patru persoane necesitând îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului”, a declarat Cristain Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au deschis dosar penal în cauză și fac cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „În continuare, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul de circulație”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit pentru a acorda primul ajutor victimelor.

„Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, acționează la ieșirea din Slatina spre Pitești, la un accident rutier. Din primele informații, sunt implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane, iar jumătate dintre acestea au necesitat transport la spital”, spune Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt și SMURD au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina victimele, toate fiind conștiente și cooperante. Paramedicii SMURD au preluat o femeie, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Chiajna, județul Ilfov, care prezenta traumatism cervical, traumatism toracic și traumatism la membrul superior stâng.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți