Doi pompieri olteni, avansați în grad după intervenția de la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a SJU. Erau în timpul liber

Sediul din municipiul Slatina al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt a găzduit luni o ceremonie emoționantă în cadrul căreia plutonier adjutant Dumitru Cătălin Stănciuleasa și plutonier major Victor Radu Victor au fost avansați, pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, în gradul de plutonier adjutant șef, respectiv plutonier adjutant.

Avansarea acestora în grad a venit în urma participării acestora la stingerea incedniului produs luna trecută la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, deși erau în timpul lor liber.

„Cătălin și Victor au fost recompensați pentru modul în care au acționat la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, aceștia intervenind alături de echipajele specializate, din proprie inițiativă, în timp ce se aflau în afara programului de lucru. Plutonier adjutant șef Dumitru Cătălin Stănciuleasa și plutonier adjutant Victor Radu sunt pompieri în cadrul Detașamentului Slatina, iar în cei aproape 15 ani de carieră au dat permanent dovadă de profesionalism și de respect față de nobila meserie pe care și-au ales-o. Alături de Cătălin și de Victor, au fost felicitați și au primit diplome de merit toți pompierii implicați în misiunea complexă din data de 21 aprilie”, transmit reprezentanții ISU.

Cu această prilej, o scurtă declarație a fost făcută și de colonelul Adrian Tănase, inspectorul șef al ISU Olt: „Stimați colegi, mă bucur că am ocazia de a vă recompensa astăzi, pentru modul exemplar în care ați acționat la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Chiar dacă a fost o misiune cu un grad ridicat de dificultate, în special din cauza numărului mare de persoane care se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului, am reușit să acționăm rapid, iar acest lucru a însemnat vieți și bunuri salvate. Faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat decese sau persoane rănite grav, este încă o dovadă a profesionalismului de care ați dat dovadă cu toții. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și vă asigur de întreaga mea considerație”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<