12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Peste 1.200 de persoane vaccinate împotriva noului Coronavirus în cadrul maratonului organizat la Teatrul Național Caracal

- Advertisement -

Maratonul vaccinării anti COVID-19, care s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal s-a bucurat de un real succes. Nu mai puțin de peste 1.200 de persoane au venit să se imunizeze cu unul dintre serurile de la Pfizer-BioNTech sau Janssen (Johnson&Johnson) în cele trei zile de desfășurare a evenimentului organizat de Primăria Caracal, sub egida Prefecturii Olt, la teatru, însă printre acestea s-au numărat și cele care s-au prezentat la centrele fixe din urbe.

„Mă bucur să constat încă o dată că inițiativele mele și ale echipei Primăriei municipiului Caracal rezonează cu așteptările concetățenilor noștri. Maratonul vaccinării a depășit cu mult așteptările: 1.223 de persoane au ales să se vaccineze în cele trei zile, mai precis 21 – 23 mai, la Teatrul Național Caracal, unde am organizat centrul mobil de vaccinare în cadrul campaniei de încurajare a imunizării împotriva COVID-19. Mulțumesc tuturor celor implicați și cetățenilor care au înțeles că numai împreună se poate să readucem normalitatea în viața comunității noastre”, a declarat Ion Doldurea, primarul localității Caracal.

Totodată, în cadrul evenimentului a avut loc și o tombolă unde după o tragere la sorți urmează a fi desemnați câștigătorii a o sută de bilete la teatru pentru o piesă în care, pe 30 mai, va juca marele actor Horațiu Mălăele. „Teatrul din Caracal se redeschide pe 30 mai, când cei 100 de caracaleni care vor fi desemnați câștigători, în urma tragerii la sorți, a unui bilet gratuit de intrare la spectacol, vor urmări alături de spectatori iubitori de cultură, recitalul maestrului Horațiu Mălăele: «Sunt un orb»!”, a adăugat edilul.

Concret, la maratonul care a avut la teatru timp de trei zile, au fost să se vaccineze puțin peste 800 de persoane, a declarat prefectul de Olt Florin Homorean.

„Maratonul «Împreună se poate reveni la normalitate!», desfăşurat în perioada 21 – 23 mai la Teatrul Național din Caracal, a avut un succes real. În cadrul acestui maraton s-au vaccinat 803 persoane, din care 618 persoane au ales să se vaccineze cu serul Pfizer şi 185 cu serul Johnson&Johnson, dintr-un total de 1.223 persoane care au ales să se vaccineze în municipiul Caracal. Doresc să mulţumesc autorităţilor administraţiei publice locale din municipiul Caracal, medicilor, personalului medical şi auxiliar care, prin dedicaţie şi implicare, au făcut posibil acest maraton. Mulţumesc, de asemenea, cetăţenilor judeţului nostru care au înţeles importanţa vaccinării împotriva SARS-CoV-2. Vaccinarea contribuie la eradicarea efectelor pandemiei de COVID-19 şi ne readuce normalitatea în viaţa noastră”, a spus reprezentantul Guvernului în teritoriu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți