17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Voiculescu, mesaj cu ocazia împlinirii a 146 de ani de la înființarea PNL

- Advertisement -

24 mai 2021 este ziua în care Partidul Național Liberal a împlinit 146 de ani de exintență, iar cu acest prilej Liviu Voiculescu, senator PNL de Olt și președinte al organizației județene a formațiunii politice, a dorit să transmită un mesaj și a făcut un scurt istoric a ceea ce a însemnat partidul de-a lungul vremii.

Liberalul oltean a spus că PNL este primul partid politic din România și cu trecerea anilor a dat țării oameni de stat, și nu numai, care și-au adus în mod decisiv aportul la România de azi.

„Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul venerabilei vârste de 146 de ani de existență, cu istoria modernă a României. Căci, pentru a rămâne în istorie nu e suficient să fii mare, trebuie să fii și să rămâi demn, puternic și asumat, calități de referință ale doctrinei liberale și ale liberalismului autentic actual. Cunoscut ca fiind primul partid politic din România, PNL a dat ţării oameni de stat, cărturari, gânditori și martiri care şi-au adus în mod decisiv aportul la România de astăzi. Iar azi, iată, Partidul National Liberal se prezintă datorită lor și urmașilor lor ca o adevărată forță politică a României, un partid puternic și trainic, iar responsabilitatea noastră este să ne ridicăm la așteptările pe care românii le au de la noi. La mulți ani, PNL! La mulți ani liberalismului autentic românesc! La mulți ani liberalilor de oriunde!”, este mesajul transmis de senatorul Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți