4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piesa de teatru „Bărbatul perfect defect!” se joacă pe 25 iunie la Centrul Cultural Slatina

- Advertisement -

Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina găzduiește pe 25 iunie, cu începere de la ora 19:00, piesa de teatru „Bărbatul perfect defect!”, care ar fi trebuit să se joace inițial pe 29 martie, însă din cauza pandemiei de Coronavirus a fost amânat.

Biletele rămase disponibile se repun în vânzare de marți, 25 mai, la casieria Centrului Cultural Caracal fiind disponibile 35 de bilete, însă puțin peste zece bilete se mai pot cumpăra și de pe platforma iabilet.ro. Valoarea unui bilet este de 50 de lei.  

„Biletele pentru spectacolul de teatru «Bărbatul perfect defect!» programat pentru 25 iunie 2021 se pun în vânzare începând de marți 25 mai 2021 ora 12,00 la casieria Centrului Cultural «Eugen Ionescu». Prețul unui bilet: 50 lei. Anunțăm publicul spectator că întrucât spectacolul este unul reprogramat din data de 29 martie 2021, biletele vândute deja sunt valabile pentru acest spectacol, la vânzare rămânând doar diferența de 35 de bilete întrucât numărul locurilor care pot fi ocupate în sală este încă limitat din cauza condițiilor epidemiologice. O parte dintre bilete mai poate fi achiziționată și de pe platforma https://www.iabilet.ro/bilete-slatina-barbatul-perfect…/”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Slatina.

Piesa de teatru „Bărbatul perfect defect!” este jucată de actorii Oleg Apostol, Luminița Bucur și Maria Radu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți