19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectul de Olt și cei doi subprefecți reiau audiențele cu cetățenii din județ

- Advertisement -

Prefectul de Olt Florin Homorean, dar și cei doi subprefecți ai județului, Ana Maria Ciaușu și Fănel Bădici, reîncep de săptămâna viitoare audiențele cu publicul, cetățenii județului fiind așteptați să se programeze la numărul de telefon 0249.410.104 pentru a-și putea spune problemele pe care le au reprezentanților instituției Guvernului în teritoriu.

Astfel, din data de 2 iunie, în fiecare zi de miercuri, prefectul Homorean și subprefecții Ciaușu și Bădici vor fi mai aproape de cetățeni, audiențele urmând a avea loc la sediul Prefecturii, dar și la sediile primăriilor din județul Olt.  

„Cu scopul de a fi mai aproape de cetățenii județului Olt și pentru a veni în întâmpinarea problemelor lor, am decis, împreună cu colegii din conducerea Instituţiei Prefectului, deschiderea audiențelor, în fiecare zi de miercuri, începând din 2 iunie, între orele 09:00 – 12:00. Audiențele se vor desfășura la sediul instituției prefectului, însă vom organiza audiențe şi la sediile primăriilor, tocmai pentru a facilita accesul cetăţenilor la această activitate. Deși ne găsim în stare de alertă, situația generată de pandemie, la acest moment, ne permite reluarea contactului faţă în faţă cu cetățenii judeţului nostru, cu respectarea normelor de protecție sanitară”, a declarat prefectul Florin Homorean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți