14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

„Cafeaua domnului ministru”, piesa de teatru pusă luni în scenă la Centrul Cultural Slatina

- Advertisement -

Reprezentanții Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina anunță că s-au pus în vânzare biletele pentru spectacoul de teatru „Cafeaua domnului ministru” în care joacă actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru și Ada Dumitru. Piesa va fi pusă în scenă luni, 31 mai, cu începere de la ora 18:00, numărul biletelor fiind unul limitat. Prețul unui bilet este de 80 de lei.

„«Cafeaua domnului ministru» este o comedie satirică despre clasa politică și anturajul acesteia, fie că vorbim de instituții statale sau «protejați». Piesa expune în mod caricatural viciile, abuzurile și problemele de moralitate, cu intenția declarată de a corija indivizii și grupul social expus. Publicul se amuză copios pe seama unor personaje ridicole și situații comice, uneori absurde; aceasta fiind o formulă accesibilă, ușor de digerat de către spectatori, dar care atrage atenția, subtil, asupra problemelor reale ale clasei politice actuale. Comedia este – după cum spune autorul, scriitorul Horia Gârbea – «una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd», iar interpretarea este pe măsură!”, este o scurtă descriere a spectacolului de teatru făcută de reprezentanții Centrului Cultural Slatina.

Având în vedere contextul actual al pandemiei de Coronavirus, luni, când se va juca piesa de teatru „Cafeaua domnului ministru”, la intrarea în instituția culturală vor fi respectate condițiile impuse de situația epidemiologică actuală.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți