9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conflict spontan între doi elevi pe o stradă din Crâmpoia. Unul dintre ei a fost tăiat cu un cuțit de celălalt

- Advertisement -

Un incident între doi adolescenți, elevi de la o unitate de învățământ din comuna Crâmpoia a avut loc miercuri seara, în urma acestuia unul dintre ei, în vârstă de 15 ani, fiind tăiat cu un cuțit de celălalt, care este mai mic cu un an decât el, în mai multe zone ale corpului. Conflictul dintre ei a izbucnit, se pare, chiar din incinta unității școlare și s-a încheiat cu nefericitul eveniment petrecut în stradă.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, evenimentul a avut loc pe o stradă din localitate și a fost anunțat prin apelul de urgență 112 de o femeie din Crâmpoia.  

„La data de 26 mai 2021, în jurul orei 18:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Crâmpoia, prezintă urme de sânge pe haine și afirmă că ar fi fost tăiat de un coleg. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și din primele cercetări au stabilit faptul că pe o stradă din comuna Crâmpoia ar fi avut loc un conflict spontan între doi minori, cel de 15 ani și agresorul de 14 ani, ambii din localitate. În urma altercației, unul dintre minori ar fi suferit răni provocate de un obiect tăietor”, a declarat reprezentantul IPJ.

Minorul de 15 ani a suferit, la prima vedere, răni superficiale în zona capului și a toracelui, provocate cu un cuțit pe care agresorul l-a luat de acasă și a plecat pe stradă cu el. Elevul rănit a fost transportat de un echipaj medical la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale amănunțite, dar și pentru a fi supus și unui examen medico-legal în urma căruia se va stabili cât de serioase au fost tăieturile pe care le are.

Polițiștii au deschis în cauză un dosar penal în care cel mai probabil se vor face cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuată ancheta și pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt între cei doi adolescenți.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți