10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Loctrans a deviat traseele de circulație ale unor autobuze, din cauza închiderii străzii Vintilă Vodă

- Advertisement -

Strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina este închisă temporar de luni din cauza efectuării unor lucrări de reabilitare și modernizare a rețelei de apă și canal, de către echipele Companiei de Apă Olt, motiv pentru care unele trasee de circulație ale mijloacelor de transport în comun ce aparțin societății Loctrans au fost deviate.

Potrivit reprezentanților Loctrans Slatina, este modificat traseul a patru dintre autobuzele care tranzitează municipiul.

Firma de transport în comun din urbe anunță că returul L4 și L5 va fi deviat pe bulevardul Nicolae Titulescu, fapt ce implică neatingerea stațiilor ACR, Romtelecom și Union. Referitor la stațiile ACR și Romtelecom, acestea vor fi atinse pe turul liniilor L4 și L5.

Totodată, traseul autobuzelor L1B și L1C pe retur, din punctul stației Financiar, se va desfășura pe strada Sergent Major Dorobanțu Constantin – strada Basarabilor – bulevardul Alexandru Ioan Cuza – strada Primăverii (LPS) – bulevardul Nicolae Titulescu (Parc Hotel) – strada Tudor Vladimirescu (Catedrală – ACH).

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți