14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un slătinean, prins la volanul unui autoturism furat. Nu avea nici permis auto

- Advertisement -

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Slatina, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volanul unei mașini pe care a furat-o. Polițiștii rutieri au stabilit și faptul că acesta nu avea permis auto.

Oamenii legii au constatat infracțiunea marți.

„La data de 25 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poienii, din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta ar fi sustras autoturismul respectiv cu scopul de a-l folosi pe nedrept”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor informații, și-ar fi însușit autoturismul unei femei, tot din Slatina, aceasta spunându-le polițiștilor că nu și-a dat acordul pentru a fi condus de tânărul slătinean.

În cauză a fost deschis dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți