12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Corabia, violată de fostul concubin. Autorul a fost arestat

- Advertisement -

Un bărbat de 46 de ani, din oraşul Corabia, a fost arestat pentru 30 de zile de magistraţii corăbieni, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de viol. Fapta a avut loc în noaptea de luni spre marţi, victimă fiind chiar fosta concubină, în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pe care bărbatul a şi bătut-o.

Corăbianul a intrat pur şi simplu peste femeie în casă, lovind-o şi violând-o.

„La data de 25 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din orașul Corabia, cu privire la faptul că în noaptea de 24 spre 25 mai, fostul său concubin ar fi pătruns în locuința sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi constrâns-o să întrețină raporturi sexuale. Polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Corabia, a fost reținut pentru 24 de ore”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Bărbatul a fost prezentat miercuri în faţa magistraţilor Judecătoriei Corabia, care au admis propunerea procurorilor Parchetului din oraşul de la Dunăre, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanţei de judecată nu este definitivă şi deja a fost contestată, iar contestaţia va fi judecată în aceste zile de judecătorii Curţii de Apel Craiova.

Violatorul se află în prezent încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți