8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii SICE Olt, percheziții în Slatina după ce angajata unei săli de jocuri, instigată de concubin, a furat din casierie 190.000 de lei

- Advertisement -

UPDATE: Potrivit datelor transmise în cursul după-amiezii de joi de poliţişti, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, femeia împreună cu concubinul său au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale.

Ştirea iniţială: Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt au desfășurat joi trei percheziţii în municipiul Slatina, la domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar de delapidare, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. Descinderile au avut loc după ce angajata unei săli de jocuri, din localitate, fiind instigată de concubin, a furat 190.000 de lei din casieria unității.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în luna mai a acestui an, o angajată din cadrul unei societăți comerciale, ce are ca obiect de activitatea desfășurarea de jocuri de noroc, fiind instigată de concubinul său, ar fi sustras, din casieria unității, 190.000 de lei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, cei doi ar fi încercat să părăsească ţara, fiind depistaţi cu 6.000 de euro asupra lor.

În baza mandatelor de aducere, cele două persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru a fi audiate și dispuse măsurile legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți