19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt şi-a stabilit candidatul la Primăria Deveselu

- Advertisement -

Alegerile locale parţiale organizate pentru funcţia de primar la Deveselu, după ce edilul care a fost ales la scrutinul electoral din septembrie 2020, a murit înainte cu doar câteva zile, fiind infectat cu COVID-19, bat la uşă, acestea fiind organizate pe 27 iunie. O parte dintre partidele politice cu filiale în judeţul Olt şi-au anunţat oficial candidaţii, iar unul dintre acestea este Partidul Social Democrat.

Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD Olt, a declarat că partidul va merge pe mâna social democratului Nicolae Dobre, actualul viceprimar care îndeplineşte şi atribuţiile de primar.

„Candidatul nostru va fi Nicolae Dobre, actualul viceprimar și primar interimar. Mâine (vineri n.r.) o să avem un birou permanent Județean în care vom și valida candidatura acestuia. Vom face totul public, noi vom trece apoi la campania electorală ce urmează acolo. De fiecare dată, atunci când sunt alegeri într-o localitate există o luptă, o competiție, votul nu este la noi, ci la cetățenii din comună. Am convingerea că vor aprecia și de data aceasta candidatul nostru și ne vor da votul de încredere”, a spus Marius Oprescu.

Şi organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal Olt şi-a anunţat candidatul în persoana lui Marius Iulian Aliman, nimeni altul decât fiul lui Ion Aliman, candidatul PSD pentru alegerile locale din septembrie, care înainte de desfăşurarea acestora a decedat din cauza îmbolnăvirii cu noul Coronavirus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți