8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se trag la sorţi preşedintele şi locţiitorul BEC Deveselu, unde pe 27 iunie au loc alegeri locale parţiale

- Advertisement -

S-a stabilit data alegerilor locale parţiale ce vor avea loc pe 27 iunie în comuna olteană Deveselu, după ce la alegerile locale organizate în septembrie anul trecut a fost ales primar Ion Aliman, candidatul Partidului Social Democrat, care înainte cu doar câteva zile de desfăşurarea acestora a murit din cauza infecţiei cu virusul SARS-CoV-2. Cum aici are loc un nou scrutin de alegeri, reprezentanţii Tribunalului Olt vor trage la sorţi luni preşedintele şi locţiitorul Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) Deveselu.  

„(…) Având în vedere că prin Hotărârea Guvernului 554 din 19 mai 2021  a fost stabilită data de 27 iunie 2021 ca dată de organizare a alegerilor locale parţiale pentru primar la nivelul comunei Deveselu, preşedintele Tribunalului Olt (Liliana Oprea n.r.) aduce la cunoştinţă că în ziua de 31 mai, la ora 13:00, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, preşedintele şi locţiitorul Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 29 Deveselu”, se arată într-un comunicat remis de Tribunalul Olt.

Şedinţa publică privind tragerea la sorţi a preşedintelui şi locţiitorului BEC Deveselu va avea loc la Tribunalul Olt, cu sediul în strada Mânăstirii, nr. 2, sala de şedinţe nr. 4, cu respectarea regulilor de acces în Palatul de Justiţie.

În Deveselu are loc un nou scrutin electoral de alegeri locale pentru primar după ce la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut cetăţenii din comună l-au votat pe candidatul PSD, Ion Aliman, care a decedat înainte cu zece zile de desfăşurarea acestora, fiind infectat cu COVID-19. Totuşi, în localitatea olteană Consiliul Local a desemnat un viceprimar, în persoana lui Nicolae Dobre, care în acest moment îndeplineşte şi atribuţiile de edil.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți