12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Secţia Oncologie şi Medicală îşi vor relua în curând activitatea în Corpul Medicală al SJU Slatina

- Advertisement -

Sunt tot mai puţini pacienţi infectaţi cu noul Coronavirus sau suspecţi că ar avea virusul ucigaş care sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, motiv pentru care în perioada imediat următoare Secţia COVID care a funcţionat în Corpul Medicală ar urma să îşi reia activitatea pe Secţia de Infecţioase, iar secţiile Oncologie şi Medicală să se mute înapoi în Medicală.

Anunţul a fost făcut joi de Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, instituţie în subordinea căreia funcţionează unitatea medicală.  

„În ultimele două săptămâni, numărul de cazuri a fost sub 30 adunate, cei de la ATI COVID – infectaţi şi suspecţi. Scăzând acest număr de cazuri, în perioada următoare încercăm o mutare a Secţiei COVID care şi-a desfăşurat în această perioadă activitatea în Medicală, înapoi în Secţia de Infecţioase, astfel încât Medicala să o redăm secţiilor pentru care acea clădire a fost făcută şi ştiţi că avem acolo şi două etaje reabilitate. Probabil acolo, în cel mai scurt timp, se vor întoarce înapoi pacienţii de la Oncologie şi Secţia Medicală”, a declarat preşedintele CJ.      

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți