20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Două copile de 13 şi 14 ani, căutate de poliţişti după ce au dispărut dintr-un centru de plasament din Corabia

- Advertisement -

UPDATE: Vineri, în jurul orei 18:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au identificat cele două minore căutate. Acestea se aflau pe raza comunei Osica de Jos și le-au declarat oamenilor legii că nu au fost victimele niciunei infracțiuni pe perioada plecării din centrul de tip familial din orașul de la Dunăre. Cele două fete urmează a fi internate într-un centru din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

Știrea inițială: Poliţiştii olteni desfăşoară căutări în vederea găsirii a două minore de 13 ani, respectiv 14 ani, care joi dimineaţa au plecat dintr-un centru de plasament din orașul Corabia și nu au mai revenit până în prezent.

Personalul centrului de tip familial „Sfânta Elena” din orașul Corabia este cel care a sesizat poliţiştii din Corabia despre faptul că în data de 27 mai, în jurul orei 08:00, minora Marina Ortensia Stan ar fi plecat către școală împreună cu minora Bella Bonculescu, însă cele două nu au mai ajuns la ore. Ambele fete sunt beneficiare ale centrului de tip familial.

Marina Stan are 14 ani şi prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 – 1,60 metri, păr lung negru, ochi căprui, fața ovală, iar la data plecării purta o bluză neagră și pantaloni roșii.

Cealaltă copilă, Bella Bonculescu, are 13 ani şi poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: aproximativ 1,50 metri înălțime, păr blond lung, ochi albaștri, iar pe piciorul stâng,  deasupra gleznei, prezintă un tatuaj cu inscripția „Marius”. La momentul dispariţiei sale, minora purta bluză neagră și blugi albaștri.

Cei care pot furniza date cu privire la fetele dispărute din centrul de plasament din Corabia sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți