13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Intrare liberă pentru copii la bazinul de înot din Slatina, de 1 iunie

- Advertisement -

Prima zi din această vară este dedicată copiilor. Astfel, de 1 iunie – Ziua Copilului, atât Bazinul Didactic de Înot, cât şi Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” din municipiul Slatina, vor fi deschise pentru public. Însă, micuţii vor avea acces liber la înot.

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Slatina, în subordinea căruia funcţioneaze cele două locaţii de petrecere a timpului liber, iar copiii care vor fi prezenţi la bazinul de înot trebuie să ştie că trebuie să respecte măsurile de protecţie sanitară impuse de pandemia de Coronavirus.

„Copiii vor avea intrarea liberă la Bazinul Didactic de Înot Slatina, respectându-se limitele impuse din cauza pandemiei de COVID-19”, a transmis CSM.

De la izbucnirea pandemiei de Coronavirus, bazinul de înot a fost redeschis pentru public începând cu data de 12 mai. Atunci, reprezentanţii CSM Slatina au declarat că în perioada 12 mai – 12 iulie au prioritate la bazin copiii care dețin abonamente achitate din anul 2020. Totodată, aceeaşi sursă menţiona că Bazinul Didactic de Înot va fi deschis atâta timp cât incidenta cazurilor active de Coronavirus se menține scăzută în municipiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți