10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Numai două infecții cu virusul SARS-CoV-2, raportate în județ. Sâmbătă, o zi fără decese

- Advertisement -

Numai două cazuri de Coronavirus au fost înregistrate de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în Olt, iar de la începutul pandemiei și până la această dată bilanțul total al acestora a ajuns la 14.557. Din fericire, în afară de noile îmbolnăviri, sâmbătă nu s-au mai anunțat bolnavi internați în spital retestați pozitiv la infecția COVID-19. Totodată, nu s-au mai înregistrat decese.

Distinct de cazurile de Coronavirus nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în spitalele din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi nu a fost nicio persoană reconfirmată pozitiv la virusul ucigaș.

Din totalul celor 14.557 de olteni diagnosticați cu infecția SARS-CoV-2, sunt 384 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea lor având însă și probleme medicale grave. Sâmbătă nu s-a raportat decesul niciunuia dintre aceștia. 

Iar incidența COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,23 cazuri la mia de locuitori, județul Olt fiind în scenariul verde. Față de ziua anterioară, rata de infectare a înregistrat o ușoară scădere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți