14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O casă nelocuită și o anexă gospodărească, distruse în urma unui incendiu produs la Slatina

- Advertisement -

O casă, în care din fericire nu locuia nimeni, dar și o anexă gospodărească, au fost distruse în urma unui incendiu puternic produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Mănăstirii din municipiul Slatina.

Pentru a stinge focul a fost nevoie de intervenția pompierilor Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că la sosirea primelor echipaje de salvatori la fața locului, incendiul se manifesta la anexă și la acoperișul casei, cu posibilități de propagare la întreaga locuință.

„Pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate, pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative. În urma incendiului au ars anexa, cu suprafața de aproximativ 70 de metri pătrați, și lemnele de foc și obiectele de uz casnic și gospodăresc, depozitate în aceasta, precum și acoperișul casei, pe aproape 50 de metri pătrați”, a spus reprezentantul ISU.

În urma cercetărilor, pompierii slătineni au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți